CURSUSAANBOD PIANOLAB

Proeflab

Maak gedurende een proefles van 30 minuten vrijblijvend kennis met het instrument. Voor lesmateriaal wordt gezorgd.
 

Ontdekkingscursus 

Eerste cursusjaar (38 lesweken, 30 minuten per week), waarin een goede basis wordt opgebouwd voor het pianospelen. Ga mee op toetsenavontuur. Ontdek spelenderwijs de piano, leer noten lezen en maak kennis met gevarieerd repertoire uit moderne lesmethodes. Ook aan samenspel en auditieve oefeningen wordt aandacht besteed.
 

Verdiepingscursus

De verdiepingscursus (38 lesweken, 30 minuten per week) is bedoeld voor iedereen die zijn of haar pianospel verder wil ontwikkelen, ongeacht leeftijd of niveau. Daag jezelf uit en verdiep je in een bepaald muziekgenre – bijvoorbeeld klassiek, film of pop – of ga juist voor een combinatie van diverse stijlen. Gedurende de verdiepingscursus komen er vele aspecten van het pianospelen aan bod, waaronder theorie, techniek, samenspel en performance.
 

Opfriscursus volwassenen

Ontdek opnieuw het plezier van het pianospelen tijdens deze korte cursus (6 lessen van 30 minuten), waarin de vingers weer worden opgewarmd en zowel muzikale als technische kennis weer wordt opgefrist.

 

NIEUW: ONLINE PIANO COACHING VOOR VOLWASSENEN

Niet wekelijks lessen volgen, maar toch zo nu en dan advies over je spel en leuk nieuw repertoire ontvangen? Dan is deze online piano coaching voor volwassenen perfect! Omdat de coaching online wordt gegeven, is deze laagdrempelig en kun je deze thuis volgen op een moment dat jou het beste uitkomt.
 

Knipkaart

De knipkaart is bedoeld voor cursisten die zich niet willen binden aan een vooraf bepaalde frequentie
van de pianolessen. De knipkaart biedt een tegoed van 10 lessen (30 minuten per les) en dient binnen
één cursusjaar te worden opgemaakt.

Pianolab Giftcard

Op zoek naar een origineel cadeau? Verras iemand met een Pianolab Giftcard!

De kaart biedt een tegoed voor één of meerdere pianolessen.  Bepaal zelf de waarde van de
kaart en maak iemand blij met deze unieke en persoonlijke ervaring!

 

Meer weten over de lessen of een Pianolab Giftcard bestellen? Dat kan door mij een bericht te sturen via onderstaand formulier. Ik beantwoord je vragen graag.

pianolab logo.jpg

Bedankt! Bericht verzonden.